20 april 2012 : Scoutaboe - VV Gistel

Scoutaboe 3 - 0 VV Gistel

Scoutaboe startte met: Dahlia, Daft, Bull, Boes, Paling, Beert, Sabbiwabbi, Raçoné, Danny, Styllezz, Lila,
Bankzitters bij begin: Knut, Kimpe, Swos en Ziggy
Den Nzolo van dienst: Potje

Woord vooraf: Scoutaboe (the allmighty) had tot dusver 7 overwinningen geboekt, speelde 5x gelijk en verloor 11 duels. 7 keren werd er forfait gegeven.
Scoren lukte ons tot dan toe al 48 keer. 70 goals werden echter al geïncasseerd.
Dahlia heeft last van de knie en beland zo in doel (+ het feit dat potje komt arbiteren). Captain Weerdt geeft verstek wegens verplichtingen ten aanzien van een trouwer. Zo word Bert de terechte kapitein (hij miste tot dusver maar 1 match wegens blessure).

In de gebruikelijke 4-3-3 startte Scoutaboe the allmighty de match. Alwaar het eerste doelgevaar meteen raak bleek te zijn. Direct na de aftrap werd de bal echter veroverd door het middenveld dat zo via flanken styllezz en Danny aan de 16 kwam. Sabbiwabbi was killer van dienst en schoot zijn 2de van het seizoen in de linkeronderhoek. Heerlijke goal, zoals Ballack er in tijde bij Bayern München wel dikwijls in schoot.
Meteen na de goal werd al duidelijk dat een terugkeer van Bull in de verdediging geen overbodige luxe bleek te zijn. Hun nr.7, Kenny genaamd, had namelijk een vittesse van een HST in zijn benen. (Wist je trouwens dat België over 3 soorten HST-netten beschikt, en het enige land in Europa is waar het HST-net volledig afgewerkt is. En dat de kostprijs van een Thalyslocomotief ong. 25 miljoen euro bedraagd). Maar onze Bull heeft de vitesse van F1 wagen. Zodanig dat Den Kenny meermaals werd teruggehaald door Bull. Een pluim trouwens voor gans de verdiging in de eerste helft. Onze doelman werd amper of niet in verlegenheid gebracht. Daniel Vanbuyten zou nogal ogen getrokken hebben.
Soit, 2 grote kans voor Scoutaboe the Allmighty kwam er via Styllezz. Die op zijn eentje de linkerflank afdweilde en naar binnentrok in ware Robben-style. Zijn pisschotje was minder vernoemenswaardig.
3e Kans was dan weer wel raak. Op een pas naar Lila werd moord en brand geschreeuwd door de VV'ers, maar Potje was 99% zeker dat hun nr 14 niet had uitgestapt zodat van offside geen sprake kan zijn. Doordat de kanaries zodanig en massaal aant bleiten waren bij Potje waren ze vergeten dat Lila nog steeds de bal had en niet veel moeite moest doen om te scoren. Tot 4u 's morgens bleef Potje maar herhalen dat hij zeker was dat geen buitenspel was. Ewel ik geloof hem. 2-0 was trouwens ook de ruststand.

Lila ging eraf voor Knut, Styllezz voor Kimpe en Boes voor Ziggy. De 2e helft was meer gelijk opgaand. Zo werd al gauw duidelijk dat de mannen van de voetbalvereniging Gistel wat meer druk naar voren zouden uitoefenen. Zo dacht Dahlia dat een bal wel over zou waaien, maar die kletste wel met een Schauvliege-knal (+ 100 Db) tegen de deklat. Ook herinner ik mij een op rechts doorgebroken speler, het zou wel eens die Kenny weer kunnen zijn, die vanuit een scherpe hoek schoot, maar Dahlia ging goed plat en saved the ball. Beert ging eraf en Swos kwam in de plaats. Die wilde echter spitsten en zo kwam Knut op de verdedigende midden. Zo heb ik nu officieel alle posities op het veld ingenomen. Nu een Knut op de midden kan maar 1 iets. Ofwel meevoetballen ofwel louter verdedigen. Zo werd het verdedigen en kon Styllezz (ingekomen voor Racon) zich in een iets meer aanvallende rol uitleven.
En of dat Scoutaboe the Allmighty het aanvallen niet verleerd was. Lila die nu de linksbuiten weer had overgenomen van Kimpe, waande zich even Franck Ribery. waren het er nu 3 of 4 spelers die hij los in de wind liet staan en voorbijdribbelde. Er kwam echter geen goal van, wel een corner dankzij Danny.
Daarna namen de mannen van Gistel weer het initiatief. Maar met een sterke Dahlia, en wat geluk van palen en latten kregen die perluiten niet de goal die ze mss wel verdienden. Nu, u las al dat het 3-0 was. Ewel, die derde goal was van extreem mooie makelij. Lila, terug in de versie van Franck Ribery vernederde zijn man op rechts door hem simpel voorbij te dribbelen en een perfecte voorzet voor goal te brengen. Daar nam Styllezz hem in 1 tijd op de slof en het leer ging keihard tegen de touwen. Tor in die latste spielminuten, voorzet van een op rechts doorgebroken speler. Het doet mij herinneren aan een match eerder deze week. Coup Champion Bayern Moensjn (Michiels voor München) - Real Madrid.

Derde tème werd ook door ons gewonnen, want VV vond blijkbaar de route naar het Handelshuis niet. Waar er gelijk een brokke van een pornofilm afspeelde.

Who the FUCK is barcelona,
Knutski