20 spetember 2009:Vitesse-ter straeten - Scoutaboe

Spelers: Dreet, Knut, Daf, Frast, Does, Bart, Bosko, Bull, Weert, Sammy, Maarten, Klaas, Swos, Andy, Stof
Toeschouwers: Sara, Kimpe, Femke en Jens

Enkele impressies over de match:
* Iedereen zat stikkapot, of ze nu een halve of een hele match gespeeld hadden.
* Er was veel middenveldvoetbal met veel druk voor Vitesse, maar de verdediging weerden veel kansen af.
* Toen viel er een goal. Iemand die nog weet hoe dat gebeurde?
* Aanvallend speelde Scoutaboe weinig klaar in de eerste helft. De inzet was er wel, maar het veld leek dubbel zo groot en iedereen leek gaten te moeten toelopen.
* Iedereen zat dood.
* Lap, een tweede goal nog voor de rust. Verdiend na de aanhoudende druk van Vitesse.
* Tweede helft, meer ruimte in de aanval. Knut kreeg twee goede kansen, maar kon jammer genoeg niet afwerken. Telkens ging de bal rakelings voorlangs.
* Iedereen was volledig tent.
* Keeper Dreet moest zich uiteindelijk een derde keer omdraaien. Jammer, want op zijn gekende spectaculaire manier leverde hij een knappe prestatie af.
* Kortom, dit Vitesse was te sterk. Heel goed samenspel en ook fysiek de betere. Scoutaboe deed wat het kon en verdiende daarom een doelpunt, maar het vizier van Knut stond net niet scherp genoeg. Zonder echt slecht te spelen waren de groenwitten een maatje te klein. Iedereen van de ploeg verdiende een schouderklopje.
* Vitesse-Ter Straeten is een toffe en sportieve ploeg. Behalve die ene kerel op het middenveld, die het bij een voorsprong van 3-0 nog steeds nodig vond om verbaal te jennen en te provoceren. Hij stond in schril contrast met zijn sympathieke ploegmakkers.
* De nieuwe kleedkamers en douches in de Koude Keuken waren dik in orde.
* Knut, Dreet en Sammy keken uit naar de Sirocco in Walibi.