6 februari 2005 : Vitesse - scoutaboe

Vitesse - Scoutaboe 6-0
Olympia brugge
Scoutaboe: Jan Kimpe, Jeroen Verscheure, Stijn Vandousselaere, Tim Deweerdt, Dieter Blomme, Dries Raçon, Daan Wouters, Bert Reynaert, Wouter Mattelin, Andreas Vanneste, Kurt Decoene, Tom Cortvriendt, Wesley Puype, Kristof Vandecasteele

Maar liefst 14 Scoutaboespelers waren present voor deze moeilijke eerste verplaatsing na de winterstop.

Maar liefst 5 Scoutaboesupporters (de geblesseerde Steven, Linne, Emmy, Boje Vis en Jahwe) maakten van het zonnige winterweertje gebruik om samen met de Scoutaboevlag de verplaatsing naar de hel van Olympia te maken. En er vielen niet minder dan zes goals op het oefenveld in de schaduw van het Jan Breydelstadion.

Vitesse speelde voortdurend (behalve de vijf eerste minuten van elke helft) een versnelling hoger. Deweerdt en Kimpe verhinderden met knap verdedigend werk dat de score hoger opliep.

Jan Kimpe was gedurende heel de match het broodnodige en secure sluitstuk achteraan maar stond machteloos tegen het strakke schot van zijn net ingevallen ploegmaat Kristof Vandecasteele, twee seconden voor affluiten: 6-0.

Scoutaboe kwam toch twee maal dicht bij een doelpunt via schoten van de wederoptredende Bull (Tom Cortvriendt) en Bert Reynaert.

Verslag gemaakt door Daan Wouters