12 september 2004 : Sport 70 - scoutaboe

Sport 70 - scoutaboe : 4 - 0
Gulden Kamer  St.-Kruis : 2 toeschouwers
Scoutaboe: Kristof, Jan, Dieter,Tim Di, Tom, Stijn,Tim De, Jeroen, Kurt, Wouter, Dries en Bert
Doelpunten voor Scoutaboe: Geen

De match begon mooi op tijd. Scoutaboe begon zeer sterk aan de bedstrijd maar kon geen doelpuntje maken. Sport70 kon zijn stempel niet drukken op de eerste helft en plots kreeg een speler van sport70 geel wegens verbaal protest. Het was Sport 70 die de score opende en dit pas tien minuten voor rust. Na een klein flatertje in de verdediging wordt de bal mooi in het gaatje tussen de keeper en de paal geplaatst. Na de rust startte scoutaboe redelijk goed maar kreeg al gouw de 2-0 om de oren. Dan liet de ploeg even de hoofdjes zakken en werd het bijgevolg 3-0. Door een schitterend aanval van scoutaboe die foutief werd gestopt kregen we een vrije trap op een aardige plaats maar de schone vrije trap van Dries Racon werdt uit de winkelhaak gehaald. Wij konden dus ons verdiende doelpunt niet scoren en dus werd het in plaats van 3-1 uiteindelijk nog 4 - 0.