Scoutaboe - Podium : 3-3
Derde Pling Arena : 14 toeschouwers
Scheidsrechter: De Hr. Wesley Puype
Scoutaboe: Jan Kimpe, Andreas Vanneste, Tim Dickel, Konstant Decleir, Dieter Blomme, Dries Raçon, Tim Deweerdt, Bert Reynaert, Wouter Mattelin, Steven Vandecasteele, Vincent Decomble
Kurt Decoene is rechtsback bij de tegenstander, die maar met tien spelers naar de Arena komt afzakken.
Doelpunten voor Scoutaboe: Bert Reynaert, Wouter Mattelin, Konstant Decleir

Een regelrechte spektakelmatch vol spanning, emotie en mooi voetbal. Scoutaboe kiest opnieuw voor de vertrouwde 4-4-2 en moet enkel in de eerste tien minuten van de match het overwicht aan Podium laten. Daarna is Scoutaboe bijna doorlopend de ploeg in balbezit. Tim Deweerdt speelt een ijzersterke partij en en heerst samen met de bedrijvige en dribbelvaardige Bert Reynaert op het middenveld, waar de tegenstander geen voet aan grond krijgt. De flankspelers Mattelin en Raçon lijken in de vorm van hun leven en de bal doet wat zij willen. De verdediging wordt secuur verzorgd door Andreas, Blomme, de hard werkende en gaten dichtende Tim Dickel en de knap uitvoetballende Konstant Decleir. Jan Kimpe staat onberispelijk te keepen en komt een paar keer gevat uit zijn kooi. Het superieure spel van Scoutaboe (tegen een tegenstander waar de vorige keer 8-2 van verloren werd!) resulteert 5 minuten voor rust in 1-0 na een goal van Bert Reynaert. De supporters genieten met volle teugen en Scoutaboe gaat met een meer dan verdiende voorsprong de rust in.

Kort na de pauze prikt Podium enkele keren tegen en na een warrige fase die volgt op een hoekschop scoren ze de gelijkmaker. Scoutaboe laat de schouders echter niet zakken en gaat gezwind op zoek naar de 2-1. Die komt er na een actie in het midden die uitmondt in een goal vanop de rand van het strafschopgebied door Wouter Mattelin: 2-1. 5 minuten later echter opnieuw een domper. De bal komt in de eigen verdediging voor de voet van de hardwerkende Tim Dickel, die de bal wil wegwerken maar jammerlijk over de eigen keeper in doel besluit: 2-2. Niet voor lang echter, want eventjes later keert de bal na een aanval van Scoutaboe terug naar de tweede linie, waar Konstant Decleir heeft postgevat. Vanop 30 meter maakt hij er met een prachtig schot 3-2 van. De Scoutaboe-supporters in extase! Jammer genoeg niet voor lang, luttele minuten later staat het weer 3-3. Podium speelt niet denderend maar wel super-efficient.

Het mocht niet zijn voor de jongens van Scoutaboe, maar ze hebben weer getoond wat ze waard zijn en ze hebben gestreden met een groot hart. Een morele overwinning voor het knap spelende scoutaboe, tegen een tegenstander waar vorige keer kansloos met 8-2 van verloren werd. Leuke partij, goed geleid door de Hr. Wesley Puype!