10 oktober 2004 : Scoutaboe - H.S.H. Pèchos

Scoutaboe - H.S.H. Pèchos 0 - 6
Derde Pling Arena 3 toeschouwers
Scheidsrechter: De Hr. Wesley Puype
- Scoutaboe: Jan Kimpe, Andreas Vanneste, Tim Deweerdt, Tom Cortvriendt, Dieter Blomme, Tim Dickel, Dries Raçon, Daan Wouters, Wouter Mattelin, Jeroen Verscheure, Steven Vandecasteele, Kristof Vandecasteele, Bert Reynaert, Kurt Decoene
- H.S.H. Pechos: koen barbier, marcel bom, ward kerckaert, jochen verledens, yves neels, martijn mollet, thomas gillis, sam kerckaert, stefaan priem, christoph d'hooghe, kristof delacourt, jan kenis.
Doelpunten: 1e helft: kenis, sam kerckaert, kenis. 2e helft: mollet (wereldgoal), d'hooghe, kenis.
Scheidsrechter: De Hr. Wesley Puype

Scoutaboe, dat voorzichtigheidshalve startte met een onuitgegeven 4-5-1-opstelling, kwam er zelden echt aan te pas tegen de goed geoliede Brugse machine van Pechos. Al in de 4de minuut was het raak voor de door multinational Playstation gesponsorde bezoekers. Nog voor rusten werd het 0-2. Scoutaboe moest het spel ondergaan en kon enkel tegenprikken via Tom Cortvriendt met een raid op rechts en via een uitgesponnen actie die eindigde voor doel waar de voet van Steven Vandecasteele net niet lang genoeg was om binnen te tikken.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld, waarbij de technisch superieure en goed op elkaar ingespeelde tegenstander Scoutaboe goed in bedwang hield. Uiteindelijk werd het 0-6, een verdiende overwinning voor Pechos dat met knap voetbal kwam uitpakken in de Derde Pling Arena.

Niettemin een leuke wedstrijd met twee sportieve ploegen, in goede banen geleid door de Hr Wesley Puype.

Verslag gemaakt door Daan Wouters

- Foto's