12 september 2004 : Scoutaboe - De Burg

Scoutaboe - FC De Burg : 2 - 5
Derde Pling Arena : 8 toeschouwers
Scheidsrechter: Tim Deweerdt
Scoutaboe: Kristof, Andreas, Tom, Dieter, Dimitri, Brachim, Jan, Wouter, Kurt, Dries Raçon (die in de tweede tijm met de tegenstanders meespeelt), Bert
Doelpunten voor Scoutaboe: Dimitri en Bert Reynaert

Tijdens de eerste helft heeft Scoutaboe doorlopend veldoverwicht en brengen de scoutsmannen het betere spel. Ze komen echter wat ongelukkig op achterstand. Gelukkig kunnen ze vijf minuten voor rusten gelijkmaken dankzij een prachtgoal vanop 25 meter van aanwinst Dimitri. In het begin van de tweede helft komt FC De Brug wat gelukkig op voorsprong na een onoplettendheid van keeper Stoffel. Scoutaboe laat de armen even zakken en komt op tien minuten tijd 1-4 achter te staan. Daarna herpakken de Kortemarkenaars zich en kan Bert Reynaert na een snedige actie op links bijna de 2-4 scoren. De wind is echter spelbreker en jaagt zijn mooie stiftertje net voorlangs. Ook Tom Cortvriendt komt nog alleen voor de bezoekende goalie maar wordt net op tijd afgestopt door een terugkerende Eernegemse verdediger. Na een penaltyfout kan Bert Reynaert dan toch milderen tot 2-4. In de laatste minuten wordt het echter opnieuw 2-5 voor de Eernegemnaars; die nog talloze andere counterkansen de nek omwringen. De eerste helft was duidelijk voor Scoutaboe, de tweede helft werd rustig gecontroleerd door De Burg, dat kon tegenprikken terwijl Scoutaboe probeert te pressen. FC De Brug toonde zich veel efficiënter in de afwerking, maar al bij al is 2-5 toch een zwaar overdreven score. Zeker na de puike eerste helft van Scoutaboe, dat echter verzuimde de kansen af te maken. Opmerkelijk: Degelijke wedstrijd van nieuwkomers Brahim, Andreas en Dimitri.