Scoutaboe: Jan Kimpe, Dieter Blomme, Tim Dickel, Tom Cortvriendt, Jeroen Verscheure, Jochim Mergaert, Jasper Verscheure, Daan Wouters, Bert Reynaert, Kristof Vandecasteele, Wesley Puype, Vincent Decomble
Doelpun scoutaboe : Jeroen Verscheure
Derde Pling Arena : 5 toeschouwers
Scheidsrechter: De Hr. Kurt Decoene

Ontwenningskliniek OLV Scoutaboe Ten Hemel had op deze zonnige zondagvoormiddag traditiegetrouw een voetbalactiviteit op het getouw gezet (de laatste van het seizoen). De spelers van De Barns uit Brugge waren zo vriendelijk om als sparring partner op te treden. De zwaarste patiënt, de Hr. Knut, kreeg als remedie een match als scheidsrechter voorgeschreven. (ook wel omdat hij zijn voetbaluitrusting thuis vergeten was - maar niettemin was het sowieso een mirakel van OLV van Scoutaboe dat Knut aanwezig was) Het moet wel gezegd dat hij dit goed deed!

De eerste tien minuten zijn volledig voor Scoutaboe en in de volledige eerste helft heeft Scoutaboe veldoverwicht, maar het zijn de Barns die maar liefst vier keer scoren. Hier staat wel een pracht van een doelpunt tegenover van de jonge Jasper Verscheure, die vanop dertig meter het leer netjes naast de keeper dropt.

Ook in de tweede helft heeft Scoutaboe meer veldoverwicht, maar de vlijmscherpe counters van De Barns doen de groenwitten de das om. Het wordt 1-7, onder andere na een mooi kopbaldoelpunt. De Barns hadden wel een kaart verdiend (niet voor het zwijn) voor een overtreding op een doorgebroken man, maar al bij al was het een sportieve wedstrijd en scheidsrechter Knut besloot dan ook wijselijk de klantenkaart van Bodrun op zak te houden.