Derde pling Arena 12 toeschouwers
Scheidsrechter: De Hr. Bart Deneckere
Scoutaboe: Dries Laleman, Dieter Blomme, Konstant Decleir, Tim Dickel, Andreas, Tom Cortvriendt, Wouter Mattelin, Dries Raçon, Tim Deweerdt, Bert Reynaert, Wesley Puype, Jeroen Verscheure, Daan Wouters (valt in bij Aneca)
Doelpunt voor Scoutaboe: Wouter Mattelin

Onder een stralend zonnetje fluit scheidsrechter Bart Deneckere af voor deze match tussen de onopgewarmde scoutsmannen (de man met de truitjes raakte niet uit zijn bed ;-) ) en de Bruggelingen van Aneca. In de eerste helft doorlopend veldoverwicht mét werkelijk prachtig combinatiespel van Scoutaboe. Pas vijf minuten voor rust volgt echter de verdiende goal, mooi in het gaatje tussen de keeper en de paal geplaatst door Wouter Mattelin. De geblesseerde linksback van Aneca wordt vervangen door Scoutaboespeler Punkerke aka Daan Wouters, daar Aneca maar 11 spelers meeheeft en de trainer al op leeftijd is. In de tweede helft krijgt Scoutaboe wat last van de naweeën van de Met Bier Plezier Fuif van de avond tevoren. De scoutsmannen kunnen het niet meer zo goed belopen en komen minder voor de goal van de tegenstander. Aneca kan nu en dan drukken en versiert enkele mooie kansen, maar keeper Dries Laleman is paraat. Tot tien minuten voor tijd een solo-actie toch de gelijkmaker oplevert voor Aneca. Als er iemand de winst verdiende, was het misschien wel Scoutaboe op basis van de schitterende eerste helft, maar al bij al is 1-1 een juiste uitslag na de matige tweede helft van de scoutsmannen.