20 maart 2005 : Brugse beren - Scoutaboe

Assebroek : 2 supporters ( Steven VDC en Andreas Vanneste )
Scheidsrechter : den trainer van de brugse beren
Scoutaboe: Jan Kimpe, Dieter Blomme, Tom Cortvriendt, Stijn Vandousselaere, Jeroen Verscheure, Dries Raçon, Dries Sabbe, Daan Wouters, Tim Deweerdt, Kristof Vandecasteele, Kurt Decoene, Vincent Decomble, Wesley Puype
Doelpunt voor Scoutaboe: Tom Cortvriendt

Opnieuw een Brugse tegenstander voor Scoutaboe deze week - deze keer trekken de groen-witten naar de sportvelden van Daverloo in Assebroek voor een wedstrijd tegen de 'Brugse Beren'. De Beren nemen het initiatief in de eerste helft, maar zorgen zelden voor gevaar - Scoutaboe houdt de boel weer goed gesloten achterin. Eén keer krijgen ze toch een kans wanneer de bedrijvige nr 28 vrijkomt in het centrum en met een mooi hakje de 1-0 binnenlegt. Een terechte ruststand.

Na de pauze zorgt Scoutaboe voor meer gevaar, maar het zijn de Brugse Beren die op 2-0 komen na een eigen kopbaldoelpunt van de meeverdedigende Dries Raçon. Maar dan kantelt het spel. Het laatste kwart van de wedstrijd is helemaal voor Scoutaboe, dat de aansluitingstreffer scoort via een snoeiharde vrije trap van Tom Cortvriendt. De Brugse Beren moeten de rol lossen. Scoutaboe neemt het heft resoluut in handen en komt nog enkele keren dicht bij de 2-2. Maar net op het moment dat een doelpunt onvermijdelijk lijkt te worden, fluit de ref af.

Een mooie voetbalvoormiddag met een leuke wedstrijd tussen twee sportieve ploegen onder een mooi lentezonnetje. En een Scoutaboe dat er opnieuw helemaal voor gaat en deze keer ook bij momenten het spel bepaalt.